شرایط شکننده کرونا در سیستان و بلوچستان و عادی انگاری مردم
به گزارش مجله راهدیو، هفته پایانی مهر درحالی شروع شده که آمار های همه گیری ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان فرایند تقریباً ثابتی در شاخص های مختلف نشان می دهد، اما شرایط شکننده همچنان با پرجاست.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرنگاران از زاهدان ، میری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با اضافه نموده شدن 67 مورد تازه ابتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایانبه کرونا در استان به 126هزار و 90 نفر رسید.
میری اضافه نمود: با فوت 2 نفر دیگر در شبانه روز گذشته آمار فوتی های ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان به 2 هزار و 557 نفر رسیده است.
وی اضافه نمود: 158 بیمار حاد تنفسی و 55 فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.
منبع:صداوسیما
گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 آبان 1400
بروزرسانی: 15 آبان 1400
گردآورنده: rahdio.ir
شناسه مطلب: 145
به "شرایط شکننده کرونا در سیستان و بلوچستان و عادی انگاری مردم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "شرایط شکننده کرونا در سیستان و بلوچستان و عادی انگاری مردم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید