دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی

به گزارش مجله راهدیو، کدو پلو که در مازندران به آن کیٔی پلا می گویند یکی از غذاهای محبوب مردم این استان در فصل زمستان است. در این مطلب با طرز تهیه کدو پلوی مازندرانی به دو روش ساده آشنا می شوید.

دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی

کدو پلو یا کئی پلا یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به چند روش پخت می گردد. به تازگی هم در بعضی رستوران های محلی مازندران برای گردشگران سرو می گردد که مورد استقبال واقع شده است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کدو پلو مازندرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

  • کدوحلوایی 500 تا600 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • نمک و زردچوبه به اندازه لازم

روش اول؛ طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

بیشتر مازندرانی ها به این روش کدوپلو را آماده می نمایند. روشی بی دردسر و آسان که وقت چندانی برای پخت نمی گیرد:

  • ابتدا باید کدو را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس کدوها را به صورت مکعبی خرد کنید.
  • برنج را نیز بشویید و به آن آب و نمک اضافه کنید. زمانی که آب برنج به جوش آمد کدوها را اضافه کنید.
  • حدود 5 تا 7 دقیقه اجازه دهید تا برنج و کدو بجوشد و به مرحله آبکش کردن برسد. زمانی که می خواهید برنج را آبکش کنید زردچوبه را نیز اضافه کنید.
  • سپس مواد پلو را داخل قابلمه ای که کف آن را کمی چرب نموده اید بریزید. اجازه دهید تا پلو با شعله ملایم خوب دم بکشد.
  • ته دیگ کدوپلو بسیار خوشمزه است. می توانید قبل از کشیدن برنج در ظرف دلخواه کمی کره نیز روی آن بیندازید تا لذیذتر گردد.

معمولا در مازندران کدوپلو را با نیمرو و ترشی نازخاتون میل می نمایند.

نکته:

می توانید کدو پلو را دمی هم بپزید. فقط باید در این روش حواستان باشد که آب خیلی نریزید، چون کدو هم آبدار است و ممکن است پلوی شما شفته گردد.

روش دوم؛ طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

  • در بعضی نقاط مازندران نیز طرز تهیه کدو پلو مازندرانی به صورت زیر است:
  • در این روش ابتدا یک تا 2 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  • پیازها را کمی تفت دهید تا سبک گردد. سپس دوعدد سیر رنده شده را نیز به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  • سپس کدوحلوایی را به صورت مکعبی خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. کمی دارچین و زیره نیز اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا بوی زهم کدو گرفته گردد و کدوها کمی سرخ شوند. اگر کدوی شما شیرین نیست می توانید به دلخواه کمی شکر هم اضافه کنید.
  • در مرحله بعدی برنج را آبکش کنید. سپس مواد را با برنج مخلوط و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 45 دقیقه تا یک ساعت پلو خوب بپزد. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی یک غذای ساده و بدون گوشت مخصوص بانوان شاغل را ببینید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 بهمن 1401 بروزرسانی: 6 بهمن 1401 گردآورنده: rahdio.ir شناسه مطلب: 494

به "دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید