طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده در فر، ماهیتابه، ماکروفر و توستر
به گزارش مجله راهدیو، آیا شما هم هنگام درست کردن پیتزا هیجان زده هستید؟ بیشتر افرادی که تجربه تهیه پیتزا در منزل را دارند، می گویند این تجربه خیلی مجذوب کننده است، حتی مهم نیست که چند بار در خانه پیتزا درست نموده باشید، به خصوص اگر از خمیر آماده پیتزا بهره ببرید که کارتان راحت تر باشد، همواره با پخت پیتزا لذت می برید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه پیتزای بیکن را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده را آنالیز می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با خمیر آماده
- خمیر آماده پیتزا 1 عدد
- پنیر موزارلای رنده شده 2 فنجان
- سس پیتزا 400 گرم
- سوسیس 350 گرم
- قارچ 1 فنجان
- فلفل دلمه ای به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده
1. گرم کردن فر
در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ابتدا فر خود را طبق دستور روی بسته خمیر پیتزا گرم کنید. معمولا برای بیشتر خمیرهای آماده پیتزا بهتر است فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. آماده کردن پیتزا
در زمانی که فر گرم می گردد، خمیر پیتزای آماده را از بسته خارج کنید و روی سینی فر یا ورقه پخت قرار دهید سپس سس پیتزا را با قاشق روی خمیر بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید و یک حاشیه کوچک در اطراف لبه ها باقی بگذارید. پنیر موزارلای رنده شده را به طور مساوی روی پیتزا بپاشید و مطمئن شوید که تا لبه های آن را بپوشاند. رویه پیتزای مورد علاقه خود را اضافه کنید. می توانید خلاق باشید و از مواد مختلفی مانند پپرونی، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز یا هر رویه دیگری که ترجیح می دهید بهره ببرید.
3. پخت پیتزا در فر
پیتزا را در فر از قبل گرم شده به مدت 14-18 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن طلایی شده و پنیر آب شده و حباب دار گردد بپزید. در نهایت هم پیتزا را از فر خارج نموده و اجازه دهید چند دقیقه خنک گردد و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
نکته: برترین راه برای این که بفهمید پیتزا درست شده یا نه این است که به پنیر و نان پیتزا آن نگاه کنید. پنیر باید کاملا آب گردد و در بعضی نقاط قهوه ای گردد. نان پیتزا هم باید قهوه ای طلایی باشد. وقتی پیتزا اینطور به نظر می رسد، تمام است!
نکات تکمیلی برای تهیه پیتزا با خمیر آماده
تهیه و پخت پیتزا در خانه کار ساده ای است اما اگر از خمیر پیتزای آماده بهره ببرید خیلی راحت تر خواهد بود. اما خوب است نکات و فوت وفن های لازم برای تهیه پیتزا را هم بدانید تا پیتزایی خوشمزه تر داشته باشید.
طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده در ماهیتابه
طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده در ماهیتابه مثل فر است فقط زمان پخت آن کمی بیشتر است و یادتان باشد هر چند دقیقه یک بار به پیتزا سر بزنید و از پخته شدن آن مطمئن شوید. اما دقت به نکات زیر ضروری است:
- برای اینکه پیتزا در ماهیتابه به طور یکنواخت بپزد، می توانید هر چند دقیقه یکبار ماهیتابه را بچرخانید.
- اگر از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید، احتیاجی به اضافه کردن روغن به آن نیست.
طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده در ماکروفر
روش پخت پیتزا با خمیر آماده در ماکروفر درست مثل فر است فقط سرعت پخت پیتزا در ماکروفر سریع تر است و از لحاظ کیفی اما پیتزای پخته شده در فر تردتر است این در حالی است که پیتزای پخته شده در ماکروفر کمی نرم تر است. اما نکته مهم دیگر این است که پخت پیتزا در فر معمولا یکنواخت تر از پخت آن در ماکروفر است.
برای این که پیتزا در ماکروفر به طور یکنواخت بپزد، می توانید هر چند دقیقه یکبار سینی را بچرخانید.
طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده در توستر
تهیه پیتزا با خمیر آماده در توستر دقیقا شبیه فر است فقط سرعت پخت پیتزا در توستر به طور کلی سریع تر از پخت آن در فر و کمی کندتر از ماکروفر است و پیتزای پخته شده در فر معمولا بافت تردتری دارد، در حالی که پیتزای پخته شده در ماکروفر و توستر ممکن است کمی نرم تر باشد. نکات مهم زیر را هم در حین پخت پیتزا در توستر خوب است رعایت کنید:
- اگر توستر شما دارای المنت حرارتی بالا و پایین است، می توانید از هر دو المنت به طور همزمان بهره ببرید تا پیتزا به طور یکنواخت تر پخته گردد.
- برای اینکه پیتزا در توستر به طور یکنواخت بپزد، می توانید هر چند دقیقه یکبار سینی را بچرخانید.
مزیت استفاده از خمیر پیتزای آماده
مزیت استفاده از خمیر پیتزای آماده به جای تهیه خمیر پیتزای خانگی این است که شما احتیاجی به مقدار گیری و ورز دادن خمیر ندارید و حتی لازم نیست صبر کنید تا خمیر پیتزا ور بیاید و به این ترتیب پیتزای فوری در منزل تهیه کنید.
خمیر پیتزا را قبل از اضافه کردن مواد داخل فر بگذارید
ممکن است بین خمیرهای آماده پیتزا که خریداری می کنید، تفاوت هایی وجود داشته باشد، اما قبل از پخت پیتزا بهتر است خمیر آن را برای حدود 5 دقیقه داخل فر بگذارید و بعد خارج کنید و مواد را رویش اضافه کنید و دوباره به فر برگردانید تا پخت تمام گردد. با این روش خمیر پیتزایتان در حین پخت خام نمی ماند.
اما در کل توصیه می کنیم حتما قبل از این که از این روش بهره ببرید دستورالعمل روی بسته بندی خمیر آماده پیتزا را مطالعه کنید چون بعضی از خمیرها احتیاج به پخت اولیه ندارند.
سس مناسب روی پیتزا
سس گوجه فرنگی قرمز کلاسیک همواره برنده است! اما اگر دوست دارید به پیتزای خود تنوع بدهید، می توانید از سس باربیکیو، سس آلفردو، سیر و روغن زیتون یا پستو هم به عنوان پایه پیتزا بهره ببرید.
برترین پنیر برای پیتزا
پنیر موزارلا سنتی ترین پنیر برای پیتزا است که به راحتی ذوب می گردد و طعم آن ملایم است. پنیرهای دیگری که ممکن است در نظر بگیرید عبارتند از پنیر بز، پنیر گودا، پنیر چدار یا حتی پنیر پارمزان.
تنوع در تاپینگ پیتزا
در خصوص تاپینگ های پیتزا خیلی زیاده روی نکنید. با یک پایه یا سس آغاز کنید بعد یک لایه پنیر و سپس گوشت ویا سایر مواد را بریزید. فقط مطمئن شوید که تاپینگ هایتان با طعم هایی که می خواهید مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال: اگر از روغن زیتون و سیر به عنوان پایه استفاده می کنید، پنیر موزارلا، قارچ، اسفناج و سوسیس طعم های خوشمزه ای در کنار هم می سازند.
یادتان باشد برای رویه یا تاپینگ پیتزا می توانید از انواع سبزیجات، سس های مختلف و چاشنی های خاص را برای خلق طعم منحصر به فرد خود بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله