موادغذایی عادی که در کشورهای مختلف ممنوع هستند

به گزارش مجله راهدیو، خبرنگاران : مکمل های غذایی که در یک کشور خطرناک به شمار می روند، شاید در یک کشور دیگر ممنوع نباشند. یعنی در قفسه های فروشگاه هایمان ممکن است محصولاتی را ببینیم که در کشورهای دیگر ممنوع هستند و به عنوان یک محصول مضر شناخته می شوند. یعنی موادغذایی عادی که هر روز مصرف می کنیم، ممکن است بسیار خطرناک باشند.

موادغذایی عادی که در کشورهای مختلف ممنوع هستند

مرغ

در اروپا و بریتانیا، فروش مرغ هایی که با کلر درمان شده باشند از سال 1997 ممنوع است. شستشوی کلرین برای زدودن باکتری سالمونلا و سایر عفونت های باکتریایی استفاده می گردد. اما در اروپا، این روش خطرناک تلقی می گردد، چون کلرین زیاد برای سلامت انسان خطرناک است. در سال 2010، همین ممنوعیت در روسیه هم اجرا شد.

شکلات غلات

شکلات غلات در سرتاسر دنیا خوراکی سالمی به شمار می آید که حاوی ویتامین ها و موادمعدنی لازم است. اما این محصول در دانمارک ممنوع شده است، چون طبق نظر سازمان غذا و دامپزشکی دانمارک، شکلات غلات حاوی مواد سمی است که در صورت مصرف مداوم، روی کبد و کلیه بچه ها تاثیر بدی می گذارد.

سویا سس

82درصد از همه دانه های سویا از نظر ژنتیکی اصلاح شده هستند. تاثیرات گیاهان دستکاری شده ژنتیکی روی بدن انسان به صورت کامل آنالیز نشده، اما در بعضی کشور های اروپایی، روسیه، کشور های حوزه خلیج فارس و بعضی استان ها ممنوع شده اند. بعلاوه سویا سس حاوی اتیل کربامات است؛ یک ماده سرطان زای خطرناک.

گوشت

گوشت گاو و گوسفند، خوک و بوقلمون اغلب با راکتوپامین فراوری می گردد؛ هورمونی که باعث می گردد حیوان سریع تر چاق گردد و وزن بگیرد. دانشمندان معتقدند که گوشت حاوی این ماده برای انسان خطرناک است و باعث بیماری های قلبی عروقی می گردد. گوشتی که با راکتوپامین به دست آمده در 160 کشور از جمله کشور های اروپایی، چین و روسیه ممنوع است.

چیپس

چیپس سیب زمینی حاوی اولسترا است، یک جایگزین چربی شیمیایی که در کانادا و اروپا ممنوع است. این مکمل مانع جذب موادمفید و ویتامین ها به وسیله بدن می گردد و باعث مسائل گوارشی می گردد. بعلاوه توصیه می گردد به ترکیبات پنیر، مارگارین، بستنی و سایر محصولات هم دقت کنید.

سیب

در بازرسی سازمان کشاورزی آمریکا معین شد که 80درصد سیب ها حاوی دی فنیل آمین هستند که باعث می گردد میوه ها مدت طولانی تری تازه بمانند تا بتوان آن ها را به سرتاسر دنیا صادرات کرد. این ماده در اروپا خطرناک تلقی می گردد، چون ممکن است باعث سرطان گردد به همین علت از سال 2012 ممنوع شده اند.

ژله

ژله ها با بسته بندی که در تصویر می بینید، برای بچه ها به شدت خطرناک هستند، چون خطر خفگی دارند. این ژله ها ممکن است حاوی konjac باشند، فیبری که در تماس با رطوبت باد نموده و در گلو گیر می نماید. این ژله ها در اروپا، استرالیا و بسیاری از کشور ها ممنوع هستند.

نان

نان های حاوی آزودی کربن آمید در اروپا و استرالیا ممنوع هستند. این ماده برای سفید کردن آرد و ماندگاری بیشتر نان استفاده می گردد. ممکن است این مکمل باعث آلرژی و آسم گردد.

پوره سیب زمینی فوری

برای فراوری این محصول اغلب از هیدروکسی انیسول بوتیله شده استفاده می گردد. موسسه ملی سلامت چند تحقیق انجام داده و به این نتیجه رسیده که این ماده بالقوه برای انسان خطرناک است. بعلاوه این ماده در غذا های منجمد، سوپ های آماده و سس مایونز هم وجود دارد و در ژاپن و بعضی کشور های اروپایی ممنوع است.

مارگارین

مصرف چربی ترانس باعث مسائل سوخت و ساز، فشارخون بالا و بیماری های قلبی عروقی می گردد. بالاترین درصد چربی ترانس در مارگارین وجود دارد که 15درصد از کل وزن محصول را تشکیل می دهد. چربی ترانس در کانادا، دانمارک و سوئیس ممنوع است. علاوه بر این، قوانین بسیاری از کشور ها مقدار این ماده را در خوراکی ها محدود می نماید.

منبع: brightside

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: rahdio.ir شناسه مطلب: 636

به "موادغذایی عادی که در کشورهای مختلف ممنوع هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موادغذایی عادی که در کشورهای مختلف ممنوع هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید