تورهای چین: نکات مهم در پخت ته چین؛ غذایی که خلاقیت می طلبد

به گزارش مجله راهدیو، ته چین فقط مرغ نیست و می تواند با ترکیبات دیگری مثل اسفناج، بادمجان، گوشت و .. نیز درست گردد.

تورهای چین: نکات مهم در پخت ته چین؛ غذایی که خلاقیت می طلبد

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

چرا ته چین همواره از لذیذترین غذاهاست؟ پاسخش ساده است؛ چون گوشت، مرغ یا هر ترکیب دیگری با برنج مخلوط می گردد، به هم آغشته می شوند و این ترکیب مزه فوق العاده ای را ایجاد می نماید.

ته چین همواره ترکیب مرغ و برنج را به فکر می آورد، اما می توان این ترکیب را با بادمجان، اسفناج و گوشت درست کرد تا ته چین مجذوب کننده تری داشته باشیم.

یکی از خوشمزه ترین این ترکیب ها، ته چین گوشت است که شاید زمان بیشتری برای پخت ببرد، اما به تجربه درست کردن آن می ارزد.

مواد لازم:

پیاز: یک عدد

روغن: به میزان لازم

گوشت: 600 گرم

نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

برنج: 4 پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

ماست چکیده: 8 قاشق غذاخوری

کره: 200 گرم

زعفران دم نموده: 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای پخت ته چین گوشت درون قابلمه ای مناسب میزانی روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیاز ها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را به آن ها بیفزایید و تفت دهید.

2. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دم نموده را بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت پخته گردد و در اواخر پخت گوشت به آن نمک اضافه کنید و بعد از پخت گوشت قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

3. در مرحله بعدی فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم گردد. سپس درون قابلمه ای مناسب میزانی آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.

4. درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و ماست و ادویه ها و کره و زعفران دم نموده را به تخم مرغ ها بیفزایید و آن ها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغ ها بریزید و آن را هم بزنید.

5. در مرحله آخر میزانی روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و گوشت را به صورت لایه ای و منظم روی سطح برنج بچینید و به جای مانده مایه ته چین را روی گوشت ها بریزید.

سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت 60 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 3 بهمن 1400 بروزرسانی: 3 بهمن 1400 گردآورنده: rahdio.ir شناسه مطلب: 227

به "تورهای چین: نکات مهم در پخت ته چین؛ غذایی که خلاقیت می طلبد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تورهای چین: نکات مهم در پخت ته چین؛ غذایی که خلاقیت می طلبد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید