50 نکته راهنمای خرید سنگدان مرغ ، عوامل موثر بر قیمت سنگدان مرغ

به گزارش مجله راهدیو، برای خرید سنگدان مرغ تازه و باکیفیت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ وقتی صحبت از قسمت های خاص و خوشمزه مرغ می شه، سنگدان مرغ یکی از اون گزینه هاییه که خیلی ها بهش علاقه دارن؛ اما شاید ندونن چطور باید برترین سنگدان مرغ رو انتخاب کنن یا چطور باید ازش استفاده کنن. سنگدان بافت خاصی داره که هم طعمش منحصر به فرده و هم فواید زیادی برای سلامتی داره. اما نکته مهم اینه که اگر درست انتخاب نشه یا به درستی آماده نشه، ممکنه تجربه خوبی ازش نداشته باشید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا راهنمای خرید سنگدان مرغ، انواع سنگدان موجود در بازار، روش های نگهداری و حتی ترفندهای آماده سازی و مزه دار کردن سنگدان مرغ رو با شما به اشتراک بذاریم.

50 نکته راهنمای خرید سنگدان مرغ ، عوامل موثر بر قیمت سنگدان مرغ

سنگدان مرغ چیه و چرا انقدر محبوبه؟

سنگدان مرغ در واقع یه قسمت از دستگاه گوارش مرغ هست که کارش خرد کردن غذاست. چون مرغ ها دونه ها و مواد خوراکی سخت می خورن، این بخش توی معده شون غذا رو با یاری سنگریزه های کوچیک آسیاب می کنه. همین باعث می شه سنگدان بافت خاص و یه طعم خوشایند داشته باشه که خیلی ها عاشقشن. سنگدان مرغ منبع خوب پروتئین، ویتامین های گروه B و مواد معدنی مثل آهن و فسفره. به همین علت علاوه بر طعم خوبی که داره، برای سلامتی هم مفیده.

راستی، در صورت تمایل، برای خرید می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

انواع سنگدان مرغ؛ کدوم مدل مناسب شماست؟

قبل از خرید سنگدان مرغ، لازمه بدونید این محصول با چند مدل مختلف به بازار عرضه می شه؛ هر کدوم از این مدل ها برای شرایط و کاربردهای خاصی مناسب هستن:

سنگدان تازه

سنگدان تازه مستقیما از مرغ تازه جدا شده و رنگش یه چیزی بین قرمز و صورتیه. نرمی و براق بودن از بارزترین نشونه های سنگدان تازه باکیفیته. اگه می خواید برترین طعم و کیفیت رو داشته باشید، حتما این گزینه رو انتخاب کنید. فقط باید حواس تون باشه که هر چه سریع تر مصرفش کنید؛ چون زود فاسد می شه.

سنگدان منجمد

سنگدان منجمد رو بعد از جدا کردن از مرغ تازه، فریز و بسته بندی می کنن. این محصول اگه توی فریزر با دمای مناسب نگهداری شده باشه، می تونه تا چند ماه کیفیت خوبی داشته باشه. موقع خرید سنگدان منجمد حتما به بسته بندی و تاریخ فراوری و انقضا دقت کنید.

نکته: قبل از پخت، یخ زدایی سنگدان منجمد رو به آرامی انجام بدید (برای مثال، چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دیفراست بشه) تا بافت و طعمش خراب نشه.

سنگدان چرخ نموده

این مدل معمولا از چرخ کردن سنگدان تازه و پاکیزه به دست میاد. سنگدان چرخ نموده مناسب اون دسته از افرادیه که نمی خوان وقت بذارن سنگدان رو تمیز و خرد کنن یا می خوان سریع و راحت ازش استفاده کنن. ولی در خرید سنگدان چرخ نموده باید خیلی مراقب باشید؛ چون ممکنه خیلی زود خراب بشه یا بوی نامطبوع بده. برترین راه اینه که موقع خرید حتما به سلامت بسته بندی و تاریخ مصرف توجه نموده و از جای مطمئن تهیه ش کنید.

نکته: بزرگ ترین مزیت سنگدان چرخ نموده اینه که درست مثل گوشت چرخ نموده می تونید ازش در تهیه انواع و اقسام غذاها مثل بهره ببرید.

چطور سنگدان مرغ باکیفیت رو تشخیص بدیم؟

برای اینکه مطمئن باشید سنگدانی که می خرید تازه و سالمه، به چند نکته کلیدی باید دقت کنید:

رنگ و ظاهر سنگدان مرغ

سنگدان مرغ تازه باید قرمز مایل به صورتی باشه و سطحش براق دیده بشه. اگه رنگش کدر، زرد یا تیره بود، یعنی کهنه شده و بهتره سمتش نرید. وجود لکه های غیرطبیعی هم نشونه خوبی نیست.

بوی سنگدان

سنگدان خوب و باکیفیت، بوی مرغ تازه می ده. هر بوی تند، ترشیدگی یا هر رایحه نامطبوعی نشونه فاسد بودنشه.

بافت سنگدان

بافت سنگدان تازه و باکیفیت کمی نرم و مرطوبه. اگه خیلی خشک یا خیلی سفت بود، یعنی قدیمی شده. چربی اضافی هم نباید زیاد داشته باشه؛ قبل از پخت می تونید چربی ها رو جدا کنید.

بسته بندی سنگدان

اگه سنگدان منجمد یا چرخ نموده می خرید، حتما بسته بندی رو چک کنید. باید سالم، بدون پارگی یا سوراخ باشه و تاریخ فراوری و انقضا هم باید کاملا واضح باشه.

محل خرید سنگدان

سنگدان مرغ رو حتما باید از فروشگاه ها و قصابی های معتبر بخرید تا خیال تون از تازه بودنش راحت باشه.

سنگدان چرخ نموده مرغ

موقع خرید سنگدان چرخ نموده به بو و ظاهرش دقت کنید. هرگونه رنگ غیر طبیعی یا بوی بد نشونه پایین بودن کیفیته. درضمن، حتی اگه گوشه بسته بندی محصول باز بود یا نشتی داشت هم نباید اون رو بخرید.

روش های نگهداری و آماده سازی درست سنگدان مرغ

بعد از خرید سنگدان مرغ باکیفیت، نحوه نگهداری و آماده سازی این محصول خیلی مهمه تا کیفیتش حفظ بشه:

نگهداری سنگدان

سنگدان تازه باید حتما توی یخچال نگهداری بشه و بهتره حداکثر ظرف 1 تا 2 روز استفاده بشه. اگه قراره برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، بهتره اون رو فریز کنید. سنگدان منجمد رو هم باید داخل فریزر نگه دارید و موقع استفاده به آرامی یخ زدایی کنید.

شستن و تمیز کردن سنگدان

قبل از پخت، سنگدان رو به خوبی بشورید و هر گونه چربی یا ضایعات اضافی رو جدا کنید. بسیاری از افراد سنگدان رو در محلول آب و کمی نمک یا آبلیمو خیس می کنن تا بوی بدش گرفته بشه و طعم بهتری داشته باشه.

روش های پخت سنگدان

سنگدان مرغ رو می تونید سرخ کنید، کباب کنید یا توی خورشت ها و غذاهای سنتی بهره ببرید. سنگدان چرخ نموده هم مثل گوشت چرخ نموده قابل استفاده در انواع غذاهاست و سریع آماده می شه.

فواید مصرف سنگدان مرغ برای سلامتی شما

خیلی ها سنگدان مرغ رو فقط به خاطر طعمش می خورن؛ اما واقعیت اینه که این قسمت کوچیک و خوشمزه، ارزش غذایی بالایی داره و می تونه به سلامت بدن یاری زیادی بکنه. البته، همه این مزایا وقتی حاصل می شه که سنگدان باکیفیت مصرف کنید و جانب تعادل رو هم نگه دارید. مهم ترین فواید سنگدان مرغ برای سلامت بدن از این قرارن:

پروتئین بالا

سنگدان منبع غنی پروتئینه و این یعنی برای رشد و تقویت عضلات، ترمیم بافت های بدن و حتی حفظ قدرت سیستم ایمنی عالیه. پروتئین موجود در سنگدان از نوع کامله؛ یعنی همه اسیدهای آمینه ضروری رو داره. این ویژگی باعث می شه سنگدان برای ورزشکارها یا افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارن، انتخاب خوبی باشه.

ویتامین های گروه B

سنگدان مرغ سرشار از ویتامین هایی مثل B12 و نیاسین هست. ویتامین B12 به ساخت گلبول های قرمز و پیشگیری از کم خونی یاری می کنه و برای سلامت سیستم عصبی ضروریه. نیاسین (B3) هم در متابولیسم انرژی نقش مهمی داره و باعث می شه احساس خستگی کمتر بشه. به همین علت، مصرف متعادل سنگدان می تونه انرژی روزانه شما رو بالا ببره.

مواد معدنی ضروری

آهن موجود در سنگدان برای افرادی که کم خونی یا فقر آهن دارن خیلی مفیده، چون به فراوری هموگلوبین یاری می کنه. بعلاوه، فسفر موجود در سنگدان برای سلامت استخوان ها، دندان ها و حتی عملکرد بهتر مغز اهمیت زیادی داره. علاوه بر این، اندازه قابل توجهی روی (زینک) هم داره که برای تقویت سیستم ایمنی و ترمیم زخم ها مفیده.

یاری به کنترل وزن

سنگدان مرغ با وجود طعم و بافت لذیذش، کالری نسبتا کمی داره و به خاطر پروتئین بالاش باعث احساس سیری طولانی مدت می شه. این ویژگی برای افرادی که دنبال کاهش یا کنترل وزن هستن، می تونه خیلی کاربردی باشه چون هم سیر می شن و هم کالری زیادی دریافت نمی کنن.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

پروتئین ها و برخی از آنزیم های موجود در سنگدان، عملکرد دستگاه گوارش رو بهبود می بخشن و به افزایش جذب مواد مغذی در بدن یاری می کنن.

تامین انرژی پایدار

ترکیب پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سنگدان باعث می شه انرژی بدن به صورت تدریجی آزاد بشه، نه به شکل ناگهانی. این یعنی کمتر دچار افت انرژی یا احساس گرسنگی ناگهانی می شید.

نکته: اگرچه سنگدان فواید زیادی داره، اما نباید در مصرفش زیاده روی کنید؛ چون اندازهی چربی و کلسترول هم داره. به خصوص افرادی که مسائل قلبی یا کلسترول بالا دارن، باید مصرف سنگدان مرغ رو محدود و کنترل شده نگه دارن. بعلاوه، بهتره روش پخت سالم مثل آب پز یا بخارپز رو انتخاب کنید تا ارزش غذایی سنگدان حفظ بشه و چربی اضافی وارد رژیم غذایی تون نشه.

تفاوت سنگدان با دیگر قسمت های مرغ که باید بدونید

گاهی اوقات، برخی ها سنگدان رو با دل یا جگر مرغ اشتباه می گیرن؛ اما این سه قسمت، از نظر ساختار، بافت، طعم و حتی ارزش غذایی با هم فرق دارن. شناخت این تفاوت ها یاری می کنه موقع خرید سنگدان مرغ، دقیقا همون چیزی رو انتخاب کنید که در نظر دارید.

سنگدان مرغ

سنگدان در واقع بخشی از سیستم گوارش مرغ هست که مثل یک آسیاب طبیعی عمل می کنه و دانه ها و غذای مرغ رو خرد می کنه. به همین علت، بافتش سفت تر، متراکم تر و کمی جویدنی تر از بقیه قسمت هاست. طعم سنگدان هم خاصه و با کمی ادویه کاری، مزه ای متفاوت و لذیذ پیدا می کنه.

دل مرغ

دل بیشتر از عضله تشکیل شده، بافتش نرم تر و طعمش ملایم تره. چون پختش سریع تر انجام می شه، برای خوراک های سبک یا ترکیب با جگر مناسبه.

جگر مرغ

جگر بسیار نرم و لطیفه، رنگ تیره ای داره و طعمش نسبت به سنگدان قوی تر و کمی تلخ تره. برخی ها عاشق این طعم هستن و برخی ها به خاطر مزه خاصش کمتر سراغش می رن.

نکته: این تفاوت ها فقط در طعم و بافت نیست، بلکه در پخت و مدت زمان آماده شدن هم تاثیر داره. مثلا سنگدان برای پخته و نرم شدن احتیاج به زمان بیشتری داره؛ اما جگر سه سوته آماده می شه. پس قبل از خرید حتما توجه کنید دقیقا کدوم قسمت رو می خواین تا در روند پخت دچار مشکل نشید.

روش تشخیص سنگدان مرغ فاسد یا ناسالم

قبل از خرید سنگدان مرغ و پختن این محصول، حتما از سالم بودنش مطمئن بشید؛ چون مصرف سنگدان فاسد می تونه مسائل جدی گوارشی ایجاد کنه. در ادامه، با اصلی ترین روش های تشخیص سنگدان مرغ فاسد یا ناسالم آشنا می شید:

بو

مهم ترین نشونه فساد سنگدان، بوی نامطبوعه. سنگدان خراب ممکنه بوی ترشیدگی، گندیدگی یا حتی بوی شبیه آمونیاک بده. اگر چنین رایحه ای حس کردید، به هیچ عنوان مصرف نکنید.

ظاهر

سنگدان تازه باید رنگ قرمز مایل به صورتی و براق داشته باشه. وقتی خراب میشه، رنگش کمی خاکستری یا زرد بشه و ممکنه سطحش حالت لزج و چسبناک پیدا کنه.

بافت

بافت سنگدان فاسد ممکنه یا بیش از حد سفت و خشک بشه یا خیلی شل و افتاده. هر دو حالت نشون دهنده اینه که سنگدان دیگه کیفیت خودش رو از دست داده.

نکاتی درباره نحوه پخت سنگدان مرغ برای خوشمزه تر شدن

پخت سنگدان به خاطر بافت خاصش به کمی صبر و دقت احتیاج داره. خوبیش اینه که اگه درست آماده بشه، فوق العاده خوشمزه و لذیذ می شه. بنابراین، پیشنهاد می کنیم موقع پختن سنگدان مرغ به نکات زیر توجه کنید:

سنگدان رو قبل از پخت بخیسونید

بهتره سنگدان مرغ رو قبل از پخت، حداقل 30 دقیقه در محلول آب و نمک یا آبلیمو قرار بدید. این کار هم بوی زهم سنگدان رو از بین می بره و هم به لطافت بافتش یاری می کنه.

از ادویه ها و طعم دهنده ها بهره ببرید

ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و دارچین و بعلاوه، سیر و پیاز می تونن بوی زهم سنگدان رو رفع نموده و طعمش رو چند برابر بهتر کنن.

موقع سرخ کردن از ترفندهای سرآشپز بهره ببرید

اگر قصد دارید سنگدان رو سرخ کنید، اول اون رو با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم بشه؛ بعد با حرارت بالاتر سرخ کنید تا ترد و خوشمزه بشه. به این ترتیب، داخل سنگدان نرم و بیرونش کمی برشته می شه.

سنگدان کبابی یا گریل کنید

سنگدان کبابی رو حسابی مزه دار نموده و همراه با انواع سبزیجات سرو کنید تا طعمش به اوج برسه.

آیا سنگدان مرغ برای همه مناسبه؟

به طور کلی، سنگدان غذایی مغذی و سالمه و بیشتر افراد می تونن اون رو در رژیم غذایی خودشون قرار بدن. اما چند تا نکته وجود داره:

  • افرادی که مسائل گوارشی یا حساسیت به گوشت مرغ دارن، بهتره با احتیاط مصرف کنن.
  • به علت وجود اندازهی چربی و کلسترول، افرادی که رژیم کم چرب دارن یا کلسترول خون شون بالاست باید مصرفش رو محدود کنن.
  • بچه ها و سالمندان بهتره سنگدان رو به صورت کاملا نرم و پخته شده مصرف کنن تا راحت تر هضم بشه.

چطور سنگدان مرغ رو برای طولانی مدت نگهداری کنیم؟

اگه خرید سنگدان مرغ رو در حجم زیاد انجام دادید یا تمایل دارید برای مدت طولانی نگهش دارید، لازمه نکات زیر رو رعایت کنید تا بافت و کیفیت سنگدان حفظ بشه:

  • سنگدان تازه رو خوب تمیز کنید، بشورید و داخل کیسه زیپ دار یا ظرف دربسته قرار بدید.
  • در صورت فریز کردن، حتما تاریخ بسته بندی رو روی اون بنویسید تا بعدا بدونید تا چه زمانی فرصت دارید مصرفش کنید.
  • برای نگهداری کوتاه مدت (2 تا 3 روز)، می تونید سنگدان رو داخل ظرف دربسته در یخچال بذارید.
  • برای نگهداری طولانی تر، بهتره فریزش کنید. اما دقت کنید که هنگام یخ زدایی، سنگدان رو به مدت چند ساعت در یخچال قرار بدید تا به آرامی دیفراست بشه. یخ زدایی در آب گرم یا مایکروفر، موجب پایین اومدن کیفیت و خراب شدن بافت سنگدان می شه.

راهنمای انتخاب سنگدان مرغ بر اساس نوع غذایی که قراره درست کنید

یکی از نکات مهم در خرید سنگدان مرغ اینه که بدونید قراره باهاش چه غذایی درست کنید؛ چون هر مدل سنگدان برای یه نوع پخت بهتره:

خورشت و غذاهای آبکی

سنگدان تازه یا منجمد برای پخت این نوع غذاها مناسب تر هستن. این مدل ها وقتی توی خورشت یا خوراک های آبکی با پخت طولانی استفاده بشن، کاملا جا می افتن، طعم شون بهتر و بافت شون نرم می شه. اما لازمه بدونید، اگه سنگدان خشک و سفت باشه، موقع پخت نرم نمی شه و ممکنه غذا سفت بشه.

سرخ کردن یا کبابی

برای غذاهایی که می خواید سریع سرخ یا کباب کنید، سنگدان تازه یا سنگدان چرخ نموده برترین انتخابه. چون این مدل ها بافت ترد و لطیفی دارن و در مدت زمان کمتری پخته می شن. البته، سنگدان تازه بهتره چون رنگ و بوی مناسب تری داره؛ ولی سنگدان چرخ نموده هم خیلی راحت و فوری آماده می شه.

فست فود و غذاهای آماده

سنگدان چرخ نموده به خاطر سهولت استفاده و بافت یکنواخت، برای کتلت، کوفته و غذاهای مشابه بسیار مناسبه. چون آماده و پاک شده است و احتیاجی به خرد کردن نداره.

نکات بهداشتی و ایمنی مهم در خرید و مصرف سنگدان مرغ

موقع خرید سنگدان مرغ و در هنگام مصرفش، رعایت برخی نکات بهداشتی ضروریه؛ چون این قسمت از مرغ به علت ارتباط با دستگاه گوارش می تونه آلوده باشه:

شست وشوی کامل رو نباید فراموش کنید

حتما قبل از پخت، سنگدان رو زیر آب سرد به خوبی بشورید تا هرگونه خونابه، چربی اضافی و آلودگی سطحی از بین بره.

از فروشگاه های معتبر خرید کنید

هرگز و تحت هیچ شرایطی، سنگدان مرغ رو از دستفروشان یا محل هایی که شرایط نگهداری مناسبی ندارند، خریداری نکنید. چون ممکنه سنگدان فاسد یا آلوده باشه.

در دمای مناسب نگهداری کنید

سنگدان تازه باید در یخچال و دمای زیر 4 درجه نگهداری بشه. اگر قصد دارید برای مدت زمان بیشتری نگه دارید، حتما باید سنگدان شسته شده رو در فریزر بذارید. نگهداری در دمای غیر مناسب باعث رشد باکتری ها می شه.

از یخ زدایی مکرر خودداری کنید

یخ زدایی و منجمد کردن چند باره سنگدان باعث از دست رفتن کیفیت و افزایش خطر فساد می شه.

وسایل و دست تون رو بشورید

بعد از دست زدن به سنگدان خام، دست ها و تمامی وسایلی که استفاده کردید (مثل چاقو، تخته، ظروف) رو حتما با آب گرم و مواد شوینده به خوبی بشورید تا احتمال انتقال باکتری ها از بین بره.

عوامل موثر بر قیمت سنگدان مرغ و نکاتی که باید بدانید

قیمت سنگدان مرغ معمولا به عوامل زیر بستگی داره:

  • تازگی: هرچقدر سنگدان تازه تر باشه، قیمتش بالاتر خواهد بود؛ چون کیفیت بهتری داره و احتمال خراب شدنش کمتره.
  • نوع بسته بندی: هزینه های نگهداری و بسته بندی سنگدان هایی که به صورت منجمد عرضه می شن روی قیمت شون تاثیر می ذاره. بعلاوه سنگدان چرخ نموده به علت فرآوری بیشتر ممکنه کمی گرون تر باشه.
  • کیفیت مرغ: مرغ هایی که به صورت ارگانیک یا سنتی پرورش یافته باشن، سنگدان شون هم کیفیت بهتری داره و طبیعتا قیمتش بالاتر هست.
  • عرضه و تقاضا: در برخی فصول که مرغ کمتر عرضه می شه یا تقاضا بالا می ره، قیمت سنگدان هم ممکنه نوسان داشته باشه.
  • محل خرید: قیمت سنگدان در فروشگاه های زنجیره ای، قصابی ها و بازارهای سنتی ممکنه متفاوت باشه.

مقایسه سنگدان مرغ با دیگر انواع مواد گوشتی؛ چرا سنگدان رو انتخاب کنیم؟

  • پروتئین بیشتر: سنگدان نسبت به گوشت معمولی مرغ، پروتئین بیشتری داره و برای افرادی که در پی رژیم غذایی پر پروتئین هستن، انتخاب مناسبیه.
  • چربی کمتر نسبت به گوشت قرمز: نسبت به گوشت گاو یا گوسفند، سنگدان چربی کمتری داره و می تونه برای افرادی مفید باشه که رژیم کم چرب رو دنبال می کنن.
  • منبع غنی مواد معدنی: آهن، فسفر و سایر مواد معدنی در سنگدان بیشتره و این برای سلامت خون و استخوان خیلی خوبه.
  • قیمت مناسب: سنگدان معمولا قیمت پایین تر و مقرون به صرفه تری نسبت به گوشت های قرمز داره و می تونه گزینه خوبی برای خانواده هایی باشه که دنبال غذای مغذی و در عین حال، مالی هستن.

موقع خرید سنگدان مرغ به چه نکاتی دقت کنیم؟

  • سنگدان مرغ تازه باید رنگ قرمز مایل به صورتی و سطحی براق داشته باشه.
  • وجود لکه های تیره، زرد یا کدر بودن رنگ نشونه کهنگی یا فساده.
  • بوی سنگدان تازه باید ملایم و شبیه بوی مرغ خام باشه.
  • بوی ترشیدگی، گندیدگی یا آمونیاک نشونه خرابی سنگدانه.
  • بافت سنگدان باید کمی نرم و مرطوب باشه، نه خشک و سفت.
  • وجود چربی بیش از حد در اطراف سنگدان نشون دهنده کیفیت پایین یا کهنگی محصوله.
  • سنگدان چرخ نموده باید رنگ طبیعی و بدون بوی نامطبوع داشته باشه.
  • بسته بندی سنگدان تازه یا منجمد باید سالم، بدون پارگی و کاملا بهداشتی باشه.
  • وجود مایع اضافی زیاد در بسته بندی می تونه نشونه ذوب و انجماد مجدد باشه.
  • تاریخ فراوری و انقضا رو همواره قبل از خرید آنالیز کنید.
  • سنگدان رو از فروشگاه ها یا قصابی های معتبر تهیه کنید تا از تازگی و سلامتش مطمئن باشید.
  • از خرید سنگدان مرغ با بسته بندی باز یا بدون برچسب بهداشتی خودداری کنید.
  • سنگدان منجمد باید کاملا یخ زده باشه و نشاوه های آب شدن نداشته باشه.
  • موقع خرید فله ای، حتما بو، رنگ و بافت سنگدان رو به دقت آنالیز کنید.

سوالات متداول درباره خرید سنگدان مرغ

سنگدان مرغ ارزش غذایی داره؟

بله، کلی پروتئین خوب، ویتامین های گروه B مثل B12 و نیاسین و بعلاوه، مواد معدنی مثل آهن و فسفر داره که برای عضله سازی، انرژی بدن و سلامت استخون ها خیلی مفیده.

چند روز می شه سنگدان رو توی یخچال نگه داشت؟

اگه تازه باشه، نهایت 2 تا 3 روز توی یخچال می مونه. برای مدت طولانی تر بهتره بذاریدش داخل فریزر.

برترین روش یخ زدایی چیه؟

بذاریدش داخل یخچال تا کم کم یخش باز بشه. آب گرم یا مایکروفر کیفیتش رو خراب می کنه.

سنگدان مرغ چربه؟

چربی سنگدان کمتر از مرغه، ولی بازم یه کم چربی داره. می تونید قبل پخت چربی های اضافیش رو جدا کنید.

سنگدان چرخ نموده چه فرقی با معمولی داره؟

از نظر ارزش غذایی کاملا مشابه هستن؛ ولی چرخ نموده آماده ست و زمان پخت رو کمتر می کنه. فقط باید بیشتر حواس تون به رنگ و بوش باشه چون زودتر خراب می شه.

چطور بفهمیم سنگدان مرغ خراب شده؟

اگه رنگش یه ذره به زردی یا خاکستری می زنه یا بوی ترش و بدی داره؛ یا وقتی سطحش لزج شده باشه، یعنی باید بندازیدش دور.

سنگدان مرغ برای بچه ها خوبه؟

بله، اگه کامل بپزید و نرم بشه، می تونه یه غذای پر پروتئین و سالم برای بچه ها باشه.

می شه سنگدان رو خام فریز کنیم؟

بله، فقط قبلش تمیزش کنید و بذارید تو کیسه زیپ دار یا ظرف دربسته که تازگیش حفظ بشه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 25 مرداد 1404 بروزرسانی: 25 مرداد 1404 گردآورنده: rahdio.ir شناسه مطلب: 741

به "50 نکته راهنمای خرید سنگدان مرغ ، عوامل موثر بر قیمت سنگدان مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "50 نکته راهنمای خرید سنگدان مرغ ، عوامل موثر بر قیمت سنگدان مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید