اشتباه خانم های ایرانی در پخت ماکارونی
به گزارش مجله راهدیو، ماکارونی از غذا های پرطرفداری است که طرز تهیه آن خیلی راحت می باشد، اما بعضی از خانم ها اشتباهاتی را هنگام پخت ماکارانی انجام می دهند که در طعم آن موثر است.
ماکارونی غذای محبوب و مورد علاقه بسیاری از افراد به خصوص بچه ها است که در انواع شکل ها و سایز های متفاوتی وجود دارد و در کمترین زمان ممکن و خیلی راحت می توان آن را تهیه کرد.
درباره پخت ماکارونی باور های نادرستی در بین خانم های ایرانی وجود دارد، در ادامه این بخش اشتباه خانم ها در پخت ماکارونی و باور های نادرست درباره آن را آورده ایم. این اشتباهات شاید به ظاهر کوچک باشند، اما باید بدانید که تاثیر قابل توجهی در طعم غذای شما خواهند داشت.
استفاده از قابلمه کوچک
برای پخت ماکارونی بهتر است از قابلمه های بزرگ بهره ببرید تا فضای کافی برای جابجایی ماکارونی وجود داشته باشد و در آب جوش به طور یکنواخت بپزد. اگر به نظر می رسد ماکارانی در آب جوش چسبیده است، در واقع قابلمه کوچک و آب کمی دارد، بعلاوه به یاد داشته باشید که آب باید شور باشد.
اضافه کردن روغن
یکی دیگر از اشتباهات پخت ماکارانی اضافه کردن روغن به ماکارانی در حال جوش است، زیرا از چسبیدن سس به ماکارونی جلوگیری می نماید. اگر به آب جوش روغن نزنید ماکارونی ها به هم نمی چسبند، البته اگر آب به اندازه کافی داشته و پس از افزودن ماکارونی آن ها را یک یا دو بار خوب هم زده باشید.
ریختن سس روی ماکارانی و سرو بلافاصله آن
حتما تابحال دیده اید که بعضی افراد سس را روی ماکارانی می ریزند این کار کاملا اشتباه است. اگر شما هم سس را روی ماکارانی دم نکشیده می ریزید و همان طور سرو می کنید از این کار دست بردارید و فرآیند دم کشی را انجام دهید، زیرا چند دقیقه آخر بسیار مهم است و اینطور ماکارانی طعم بیشتری جذب می نماید. کمی از آب پخت ماکارونی را به سس اضافه کنید و آن را دم بگذارید تا به غلیظ شدن سس و طعم دهی بهتر ماکارونی یاری کند.
استفاده بیش از حد سس
نباید ماکارانی که با دقت زیادی آن را پخته اید، در سس غوطه ور کنید، مهم نیست که آن سس چقدر خوشمزه است اندازه مناسب استفاده از مواد اهمیت زیادی دارد.
استفاده از اندازه کمی آب جوش
اگر برای پخت ماکارانی از آب جوش کمی بهره ببرید، ممکن است ماکارانی ها به هم بچسبند. آب زیاد یاری می نماید ماکارونی ها به هم نچسبند و فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. آب نشاسته آزادشده از ماکارونی ها را رقیق می نماید و سبب می گردد ماکارونی ها به هم نچسبند.
طولانی شدن فاصله آبکشی و دم
پس از آبکشی ماکارانی را خیلی در آبکش نگه ندارید، زیرا اگر به مدت طولانی در بخار داغ بماند، بهم می چسبد، بنابراین آن را سریع به قابلمه منتقل وبا سس ترکیب کنید و همواره نیمی از آب فنجان را نگه دارید و قبل از ریختن ماکارانی داخل قابلمه به آن اضافه کنید.
شستن ماکارانی با آب سرد
تا زمانی که نخواهید سالاد ماکارونی درست کنید، شستشوی ماکارونی داغ در آب سرد هیچ لطفی برای شما نخواهد داشت فقط تمام نشاسته های آن را می شویید و سس چاشنی، به درستی روی ماکارونی شما قرار نخواهد گرفت.
اضافه نکردن نمک حین جوش
در حقیقت اضافه کردن نمک عطر و طعم ماکارونی را بهبود می بخشد و این افسانه قدیمی است که اضافه کردن نمک آب را سریعتر به جوش می آورد پس تصور نکنید نمک را فقط بخاطر جوش بهتر آب به ماکارونی اضافه می نمایند بلکه هدف اصلی بهتر شدن طعم ماکارونی است.
هم نزدن ماکارانی
به محض افزودن ماکارانی به آب، آن را با انبر بلند یا با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را اغلب در حین پخت ماکارانی انجام دهید تا مانع از چسبیدن رشته ها گردد.
جوشیدن کامل آب
اگر بدانید که مجبور نیستید در انتظار جوش آمدن آب قابلمه بایستید ممکن است راضی شوید. ماکارانی را می توان در آبی که کاملا نجوشیده است و تا حد قابل قبولی گرم شده ریخت تا آغاز به جوشیدن کند، زیرا این امر یاری می نماید تا ماکارونی در کل به طور یکنواخت بپزد و طعم بهتری داشته باشد.
کم یا زیاد پختن بیش از حد ماکارانی
جوشاندن بیش از حد ماکارانی موجب خمیری شدن آن می گردد و شکل خود را از دست می دهد. مهم نیست که روی بسته بندی آن چه مدت زمان برای پخت درج شده است، برترین راه برای دانستن زمان آماده شدن ماکارانی، آزمایش آن حداقل یک یا دو دقیقه زودتر از آنچه که دستورالعمل ها بیان می نماید، است.
منبع: فرارو