تور ارزان هند: زیباترین و لذیذترین دسرهای هندی که باید امتحان کنید
به گزارش مجله راهدیو، هند سرزمینی پهناور و رنگارنگ است که خاطرات سفر به آن را هرگز فراموش نمی کنید. دسرهای هندی را در سفر به این سرزمین دیدنی امتحان کنید.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
هر کشوری سبک آشپزی و غذاها و دسرهای خاص خود را دارد. یکی از لذت های سفرهای خارجی، امتحان کردن غذاهای محلی است. تجربه ای که به ندرت فرصت آن برایتان پیش می آید.
هند، مقصد خوبی برای سفر است. چون جاذبه ها و تفریحات متنوعی دارد. یکی از چیزهایی که در سفر به هند هرگز نباید فرصت تجربه کردن آن را از دست بدهید، امتحان کردن غذاها و دسرهای محلی است.
اگر برای سفر به هند، این کشور دیدنی و متنوع برنامه ریزی می کنید، می توانید برای جست و جوی برترین تورهای ترکیبی هند از خبرنگاران یاری بگیرید. در خبرنگاران می توانید همه تورهای ارائه شده به وسیله برترین و معتبرترین آژانس های گردشگری را ببینید، قیمت ها را مقایسه کنید و با توجه به شرایطی که در نظر دارید، مقرون به صرفه ترین تور را تهیه کنید.
آفر تور هند
البته غذاهای هندی معروفیت زیادی در سراسر جهان دارند و روز به روز بیشتر از قبل، مردم سراسر جهان به غذاهای هندی علاقه مند می شوند. در برابر غذاهای هندی، دسرهای این کشور معروفیت بسیار کمتری در سراسر جهان دارند. در حالی که این دسرها نیز به میزان غذاهای هندی می توانند محبوب باشند و به خاطر عطر و طعم های متنوعی که دارند، بدون شک مورد توجهتان قرار می گیرند.
علت تمایز دسرهای هندی از دسرهای دیگری که ممکن است در طول زندگی امتحان کنید، طعم دهنده هایی است که برای تهیه دسرها استفاده می شود. جوز هندی و هل از جمله مهم ترین طعم دهنده های دسرهای هندی است که در اولین برخورد با دسرها می توانید عطر و طعم آن ها را تشخیص دهید.
دسرهای هندی فقط به وعده های بعد از ناهار و بعد از شام محدود نمی شوند. بسیاری از غذاهای شیرین هندی برای وعده صبحانه نیز مورد استفاده قرار می گیرند و در طول سفر به عنوان یک اسنک سریع می توانید روی آن ها حساب کنید.
دسرهای هندی پیچیده هستند و معمولا ظاهر بسیار زیبا و اشتهابرانگیزی دارند.
در ادامه با تعدادی از لذیذترین و اشتهابرانگیزترین دسرهای هندی آشنا می شوید. در طول سفر به هند می توانید به کافه ها و رستوران ها سر بزنید و این دسرها را نوش جان کنید و از خوردن طعم های نو و متفاوت لذت ببرید.
دسر ببینکا
ببینکا، کیکی است که بافتی منسجم دارد و بسیار لذیذ است. معمولا آن را در تعطیلات و جشن ها و در منطقه گوای هند تهیه می نمایند. این دسر از دسرهای نوستالژیک و قدیمی است که خانواده ها همواره تهیه می کردند و جایگاه خاصی در خاطرات اهالی این کشور دارد. البته ریشه تهیه این غذا به ساکنان پرتغالی منطقه برمی شود که در قرن شانزدهم در گوا ساکن شدند و دسرهای خود را که به سبک کاسترد تهیه می شدند به هند آوردند.
این دسر با موادی چون تخم مرغ، آرد، جوز هندی و شیر نارگیل تهیه می شود. آن را در لایه های باریک تهیه می نمایند و سپس بین لایه های آن کره قرار می دهند.
تهیه این دسر طول می کشد و زمان می برد و هر چقدر که تعداد لایه های آن بیشتر شود، زمان بیشتری برای تهیه آن احتیاج است. کمترین تعداد لایه های این دسر معمولا 7 لایه است. البته مدل های 16 لایه ای از آن هم تهیه می شود. تهیه این دسر و نحوه تزیین و سرو آن، مهارت قناد را ثابت می نماید. در گوا تقریبا همواره می توانید این دسر را پیدا کنید ولی معمولا برای کریسمس و عید پاک، رایج تر است.
دسر Aamras puri
Aamras puri دسری متعلق به منطقه مهاراشترا و گجرات است. در هند، انبه فراوان است و این دسر نیز فقط در فصل انبه تهیه می شود. این مسئله یک علت مهم دارد و اینکه انبه رسیده، مهم ترین ماده تشکیل دهنده این دسر است. طرز تهیه این دسر کمی متتنوع است و دستورهای متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد.
مثلا در بعضی از دستورهای تهیه این دسر، موادی چون زعفران، شیر، پودر شکر و... وجود دارد؛ ولی مهم ترین ماده تشکیل دهنده آن فقط انبه است. این ترکیب لذیذ میوه ای معمولا خنک سرو می شود سپس آن را به شکل اسکوپ با پوری، نوعی نان ترد و سرخ شده، سرو می نمایند.
دسر Gajar halwa
دسر Gajar halwa یکی از رایج ترین و محبوب ترین دسرهای این کشور است و با هویج تهیه می شود. این دسر در اصل متعلق به نواحی شمالی هند است و معمولا در کاسه سرو می شود. ترکیب رنگ نارنجی هویج و سبز مغز پسته ای دانه های پسته، ظاهری اشتهابرانگیز برای این دسر ایجاد می نماید. گاهی به جای پسته یا در کنار پسته، از مغز بادام استفاده می نمایند.
نکته کلیدی در تهیه این دسر که باعث لذیذتر شدن آن می شود این است که باید هویج را با روغن حیوانی و شیر حسابی بپزید تا جایی که بافتی خامه ای و غلظتی شبیه به پودینگ پیدا کند. معمولا این دسر را با هل سبز، پسته و گاهی کشمش هم طعم دار می نمایند. برترین روش برای سرو این دسر، همراه با بستنی وانیلی است.
دسر Shrikhand
دسر Shrikhand بسیار ساده و در عین حال بسیار لذیذ است. این دسر با ماست غلیظ طعم دار شده با هل سبز، شکر و زعفران تهیه می شود. وجود زعفران، رنگ زرد جذابی در این دسر ایجاد می نماید و آن را از سایر دسرهایی که با ماست تهیه می شوند، متمایز می نماید.
این دسر را نیز معمولا با پوری یا همان نان ترد سرخ شده سرو می نمایند که طعم شور دارد. خوردن این دو در کنار هم باعث ایجاد ترکیبی از طعم های شیرینی و شور می شود.
دسر Mishti Doi
این دسر مخصوص منطقه بنگال غربی است و با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. یکی از این مواد شیر است که حجم آن روی حرارت، کم می شود. سپس آن را با محصولی تهیه شده از نیشکر شیرین می نمایند و بعدا به آن ماست اضافه می نمایند. کل این ترکیب روی حرارت می ماند تا سفت شود.
این دسر طعمی شبیه به غذاهای پخته شده دارد ولی سرد سرو می شود. این دسر را به شکل سنتی در کاسه های گلی یا سفالی سرو می نمایند. با زعفران، پودر پسته و حتی گل های خوراکی این دسر را تزیین می نمایند.
Mishti Doi در واقع نوعی دسر است که بعد از غذا خورده می شود؛ ولی چون بسیار کامل و غنی است، آن را گاهی به عنوان صبحانه نیز سرو می نمایند یا حتی می توانید آن را به عنوان ناهار نوش جان کنید. حتی می شود آن را در کنار یک غذای اصلی با طعم شور هم سرو کرد.
دسر Motichoor Ladoo
دسر Motichoor Ladoo ریشه در منطقه ها شمالی هند دارد. برای تهیه آن از آرد نخودچی استفاده می نمایند و آن را سرخ می نمایند. این دسر اگر به برترین شکل تهیه شود، باید ترد باشد و به محض اینکه آن را گاز می زنید، در دهان تان خرد شود.
معمولا برای طعم دادن به آن از زعفران و دانه ملون استفاده می نمایند و برای شیرین کردن آن از شربت غلیظ شکر استفاده می نمایند. گاهی برای اینکه رنگ و جلوه خاصی به این دسر بدهند از رنگ غذا در تهیه آن استفاده می نمایند.
منبع: کجارو / edition.cnn.com