گوجه را با این روش ها خشک کنید

به گزارش مجله راهدیو، گوجه از دسته خوراکی هایی است که دیگر می توان آن را چهار فصل تهیه و استفاده کرد اما گوجه خشک شده کاربردهای خاص خود را دارد. گوجه خشک باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. آنتی اکسیدان های آن از بروز بیماری های جدی مثل سرطان جلوگیری می نمایند و از طرفی از گوجه خشک شده و پودر آن می توانید در پخت خوراکی های مختلف و تزیین غذاهای متنوع بهره ببرید. ادامه مطلب را بخوانید تا با راه های سریع خشک کردن گوجه آشنا شوید.

گوجه را با این روش ها خشک کنید

بخاری

اگر در فصل زمستان تصمیم به خشک کردن گوجه گرفتید، می توانید از روش خشک کردن گوجه روی بخاری بهره ببرید. استفاده از این روش راحت است و در نبود فر، مایکروویو یا گرمای کافی آفتاب، خشک کردن گوجه روی بخاری برترین راه است. ابتدا مطمئن شوید بخاری گرد و خاکی ندارد و کاملا تمیز است. سینی حاوی گوجه های خرد شده را روی بخاری قرار دهید. می توانید داخل سینی پارچه ای قرار داده تا باعث گردد آب اضافی گوجه ها گرفته گردد و در فرایند خشک کردن گوجه روی بخاری اختلالی ایجاد نگردد.

آفتاب

در روش خشک کردن با آفتاب شما زمان چند روزه احتیاج دارید. پس از شستشوی گوجه ها و با دقت برش زدن آن ها، گوجه های اسلایس شده را روی یک توری که هوا از آن عبور کند می گذاریم و از زمین فاصله داشته باشد قرار می دهیم و آن را در جایی که در بیشتر ساعات روز آفتاب بتابد، قرار می دهیم.هر روز گوجه ها را برگردانید تا خوب خشک شوند؛ زیرا اگر رطوبت گوجه فرنگی کاملا از بین نرود، فاسد می گردد. استفاده از آفتاب برای خشک کردن گوجه باعث افزایش جذب مواد معدنی آن می گردد.

فر

روش فر بسیار سریع نتیجه می گیرید. پس از انتخاب گوجه های مناسب، آن ها را به صورت نصفه برش بزنید و سعی کنید گوشت گوجه را طوری در معرض گرما قرار دهید که کاملا با آن ارتباط داشته باشد و بهتر خشک گردد. همچون روش قبل، در این روش هم بهتر است گوجه ها روی سینی که با سطح فر فاصله دارد چیده شوند تا هوا جریان پیدا کند و گوجه ها کاملا خشک شوند. اگر مایل باشید می توانید مقداری نمک یا فلفل روی آن ها بپاشید تا باعث طعم بهتر گوجه خشک گردد.

روغن زیتون

مقداری گوجه خشک شده را در ظرفی شیشه ای ریخته و چند برگ آویشن، فلفل، نمک و پودر سیر روی آن بریزید. روغن زیتون را داخل ظرف بریزید تا جایی که روی گوجه های خشک شده را بگیرد و به آن ها هوا نرسد. یک روز صبر کنید تا خواص گوجه خشک شده جذب روغن زیتون گردد. می توانید از این سس بی نظیر برای پختن غذا و تهیه سالاد بهره ببرید. این سس به مدت تقریبا یک ماه در یخچال سالم می ماند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 دی 1400 بروزرسانی: 23 دی 1400 گردآورنده: rahdio.ir شناسه مطلب: 216

به "گوجه را با این روش ها خشک کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوجه را با این روش ها خشک کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید